HotNews aka OrangeNews

Posted on septembrie 26, 2010

0



„Istoria nu este nimic mai mult decat un lung sir de crime si nenorociri” – Voltaire

Deja au inceput sa ma enerveze cei de la Hotnews, un site fainut de altfel, unde gaseai multa informatie utila, dar de cand cu cenzura politica cu nuante vadit portocalii sunt in cautarea unei alte surse de informatii care sa nu incerce manipulari de genul: informatia obturata asa cum vrea tatuca Zeus, comentarii pro-putere sunt cele care domina (d-alea cu plus), nepublicarea comentariilor anti-„puterii” (defapt gloata de hoti, pe care uni i-au votat), punerea articolelor neinteresate (doar pentru ei interensante ca apare tatuca intr-o alta lumina), si multe chestii de manipulare, gen B1TV, ZeroTV, iRealitatea sau Antenele.

Incepeam sa ma amuz cum prezintau ei realitatea, cum tatuca Zeus, a mai facut o fapta buna, iar alta a mai calarit un cal alb in timp ce isi alimenta „Loganu” in curtea barului Cotroceni.
Stiu ca nu o sa le placa mai multi dar o sa imi public aici comentariul pe care normal ca nu au vrut sa il publice („HotNews”) ca si reactie la unul dintre miile de comentarii care il slaveau pe Basescu, Traian Basescu, cel mai inteligent om al Romaniei, care ne „conduce” si declara

„…Din 2004 ma tot prabusesc in sondaje, cand vin alegerile castig. Acum nu mai am alegeri. Dictatura o voi institui cand voi termina al doilea mandat.”

Misto (cuvant de origine rroma), sau nu, nu poti ca in calitate de sef stat sa scoti asemenea declaratii, inteleg intr-un local dar nu la o televiziune unde te vede „toata tara” inclusiv oficialii altor state. Cred ca dansul confunda denumirea postului la care mai are inca acccess „B1 Tv” cu „Bar One TV” (AirForce One… alt bar).

In fine, am facut o paranteza cam lunga uite si comentariu ca reactie la marlaniile strigate de politisti:

Nu stiu ce „gaozar” face declaratii cu privirea la „tiganca imputita” care l-a „agresat” in timp ce isi facea cumparaturile. Care, ne mai spunea ca scoala romaneasca scoate numai „tampiti”, apoi ne arata cum sa o facem pe masa cu o alta jurnalista.
Mergand inapoi in timp declara „Decat sa sug p… la 100 de vampiri mai mici, mai bine sug p… la un vampir mai mare” cu privire la inclinarea sa (nu a tarii) spre axa „Washinton-Londra-Bucuresti”.

O data ce auzi asta de la „cel mai inalt” (functie) om din stat, nu ai cum sa te mire, ca acesti politisti strigau ce strigau, pentru ca erau furiosi pe sistem, cel care coduce impotriva a 81% din dorinta populatiei, numit-o voi cum vreti dar eu la un singur lucru ma pot gandi „dictatura„.

NU sustin, acest timp de manifestie, dar cred ca mai „frumos” era cum au facut francezii si au aruncat pe camp 2 milioane de litrii de lapte

Deci, sa inchei, aveti o alta sursa de informatie mai credibila? Daca da, care?

PS: Sper ca ati fost ieri la „Let’s do it, Romania” – eu am avut groapa speciala, prezentata de sotia mea.